Αρχική InfoMommy Σχέσεις Η μοναξιά μας χαλάει τον ύπνο

Η μοναξιά μας χαλάει τον ύπνο

Όσο πιο μόνοι νιώθουμε τόσο πιο ανήσυχα κοιμόμαστε το βράδυ, υποστηρίζει μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Οι ερευνητές ανέφεραν πως όσοι από τους εθελοντές ένιωθαν μόνοι ξυπνούσαν πιο συχνά μέσα στη νύχτα, κοιμόντουσαν λιγότερο βαθιά και στριφογύριζαν στα κρεβάτια τους.

Ωστόαο, κανείς τους δεν γνώριζε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η συνολική διάρκεια ύπνου και η υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είχαν μεγάλη διαφορά στο σύνολο των συμμετεχόντων.

Όμως οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μοναχικοί εθελοντές είχαν τόσο κακή ποιότητα ύπνου που θα μπορούσε να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter