Αρχική Διάφορα Σεμινάριο: Η μουσική στην εγκυμοσύνη (Ωδείο Φίλιππος Νάκας, 3/11)

Σεμινάριο: Η μουσική στην εγκυμοσύνη (Ωδείο Φίλιππος Νάκας, 3/11)

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο που στόχο του έχει να αναδείξει τη σπουδαιότητα της μουσικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τη σπουδαιότητα της μουσικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να απαντήσει στα ερωτήματα:

Τι είναι μουσική; Ποια είναι η σπουδαιότητά της στην εγκυμοσύνη; Ακούει το έμβρυο και πότε; Ποια μουσική είναι κατάλληλη για το έμβρυο; Γιατί είναι σημαντικό να μάθουμε όλοι μουσική;

Το σεμινάριο είναι αποτέλεσμα πολυετών μελετών και έρευνας της Ελίζας Γιακουμάκη, Διδάκτορος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Strathclyde Σκωτίας και Ψυχολόγου στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική, Μαιευτήριο Αλεξάνδρα. Η Ελίζα Γιακουμάκη χρησιμοποιεί στην εγκυμοσύνη πιάνο, αρμόνιο και κιθάρα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αποδεικνύει ότι η μουσική είναι η πιο σημαντική αφετηρία για το έμβρυο, τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, την οικογένεια, για έναν καλύτερο κόσμο.

Εισηγητές: Αριστείδης Αντσακλής, καθηγητής μαιευτικής - γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών - Ελίζα Γιακουμάκη - Νίκος Καραμαλάκης

Έχοντας πάντα κατά νου ότι η μουσική είναι Αγάπη, ας αγκαλιάσουμε θερμά τη δυνατότητα να μάθουμε μουσική, γιατί τα παιδιά έχουν πάντα ανάγκη να τα αγαπούν, και η μουσική είναι Αγάπη. Είναι μια προσωπική πρόσκληση ευτυχίας που αφορά και απευθύνεται σε όλους!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
http://www.elizamusic.gr/

Σε συνδιοργάνωση με την:

Α' Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα

INFO

ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210 3634000
ΩΡΑ 11:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ [AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ]


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.