Η Μυλωνού στήνει Αποκριάτικο γαϊτανάκι! (16, 17/3)

MikrosNotos-5
Ένα αποκριάτικο γλέντι για παιδιά με κέφι, ζωντάνια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο και πολύχρωμες εκπλήξεις, με τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» (οι παραστάσεις συνεχίζονται για όλα τα Σάββατα & τις Κυριακές του Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι).

Συμμετοχή: 8 ευρώ/άτομο (έκπτωση 10% σε ομάδες άνω των 10 ατόμων)
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα: 6947 421432, 6997 715382

Ντυθείτε βατραχάκια ή λαγοί, ζώα του δάσους ή της θάλασσας, φιδάκια ή ερπετά κάθε είδους, ντυθείτε βασιλιάδες ή βασίλισσες, μυλωνάδες ή μυλωνούδες, χωρικοί ή… φαφλατάδες ή ό, τι άλλο θέλετε και ελάτε το Σάββατο 16 Μαρτίου & την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στο Θέατρο3 (στον κύβο), Μαργαρίτη 5, στον Νέο Κόσμο, σε ένα αποκριάτικο, θεατρικό πάρτι με τη «Μυλωνού» και την ομάδα «Μικρός Νότος».  Ελάτε να παίξουμε θέατρο, παντομίμα, κουκλοθέατρο, να τραγουδήσουμε, με ζωντανή μουσική και τραγούδια και στο τέλος να πλέξουμε το δικό μας πολύχρωμο γαϊτανάκι, με κέφι, χαρά και αγάπη!

Οι ηθοποιοί Λευτέρης Αγγελάκης, Τάσος Αλατζάς, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Γιώτα Μηλίτση και Στέφανος Παπατρέχας παρουσιάζουν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Η Μυλωνού», η οποία στηρίζεται σε τρία λαϊκά ελληνικά παραμύθια: «Η Μυλωνού» από τη Νάξο, «O κάβουρας και το φίδι» από την Αττική και «Ο λαγός και οι βάτραχοι» από την Κύπρο. Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει ο Τάσος Ράτζος. Συνεργάτης σκηνοθέτης με ευθύνη για τη μουσική σύνθεση είναι ο Πέτρος Δαμουλής. Το διαδραστικό μέρος της παράστασης έχουν σχεδιάσει επιστημονικά η Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ και η Άννα Παπαφίγκου, θεατρολόγος, ειδικευμένη στο Drama in Education.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά και πάντα ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά. Ειδικά για το τελευταίο Σάββατο και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, οι παραστάσεις καταλήγουν σε ένα παραδοσιακό γλέντι για παιδιά, με κέφι, τραγούδι, μουσική, χορό και πολύχρωμες εκπλήξεις.

Σάββατο 16 Μαρτίου & Κυριακή 17 Μαρτίου,
στις 12 το μεσημέρι

στο Θέατρο3 (στον κύβο)

Μαργαρίτη 5, Νέος Κόσμος

απέναντι από το μετρό Συγγρού-Φιξ,
πίσω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα