Αρχική InfoMommy Ομορφιά Η Μόνικα Μπελούτσι υπερασπίζεται τη χυμώδη ομορφιά

Η Μόνικα Μπελούτσι υπερασπίζεται τη χυμώδη ομορφιά

Η ιταλίδα ηθοποιός βαρέθηκε να ακούει ότι μόνο τα γυμνασμένα αδύνατα κορμιά είναι όμορφα και βγήκε να υπερασπιστεί -δικαίως- τις χυμώδεις καμπύλες.

"Η τελειότητα δεν υπάρχει και αν υπήρχε θα ήταν πολύ βαρετή. Σίγουρα, ένα κοκαλιάρικο σώμα είναι ελκυστικό. Αλλά ποιος είπε ποτέ ότι ένα μεγαλύτερο σώμα δεν θα μπορούσε να είναι όμορφο με τον ίδιο τρόπο; Τα μεγάλα στήθη και τα μεγάλα χέρια;", είπε σε ιταλικό περιοδικό.

Η 47χρονη καλλονή δήλωσε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να επενδύουν σε ακριβά ρούχα και προϊόντα ομορφιάς πιστεύοντας ότι έτσι θα είναι πιο όμορφες.

"Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθεση. Εάν αισθάνεστε καλά, όλα φαίνονται μια χαρά. Εάν αισθάνεστε άβολα, θα μεταφέρετε την ανασφάλεια σας. Ξέρω πολλές όμορφες γυναίκες που δεν έχουν επίγνωση της ομορφιάς τους », είπε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.