Αρχική InfoMommy Νέα Η Νόνικα Γαληνέα δημοπραττεί κομμάτια της γκαρνταρόμπας της

Η Νόνικα Γαληνέα δημοπραττεί κομμάτια της γκαρνταρόμπας της

Η γνωστή ηθοποιός φημίζεται για το καλό της γούστο και το αριστοκρατικό της στυλ. Στην γκαρνταρόμπα της άλλωστε συνυπάρχουν μερικά από τα ωραιότερα (και ακριβότερα ίσως;) κομμάτια της υψηλής ραπτικής. Κάποια από αυτά, λοιπόν, η Νόνικα Γαληνέα θα τα προσφέρει, στηρίζοντας τη δράση του Σωματείου ΕΛΙΖΑ (Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού) για την προστασία των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών στην Ελλάδα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1). Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Μουσείο Πολιτισμού του Ενδύματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.