Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Ορχήστρα ΑΤΤΙΚΑ σε μια συναυλία-γιορτή στην Αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα (9/2)

Η Ορχήστρα ΑΤΤΙΚΑ σε μια συναυλία-γιορτή στην Αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα (9/2)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ορχήστρας ΑΤΤΙΚΑ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δημιουργία της το 1993, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συναυλία-γιορτή, με τη συμμετοχή πολλών και καλών φίλων. Στην πρώτη αυτή συναυλία θα τιμηθεί ο συνθέτης Βίκτωρ Κιουλαφίδης.

Τα μουσικά όργανα της ΑΤΤΙΚΑ: Μαντολίνο, Μαντόλα alto, Μαντόλα tenore, Μαντολοντσέλο, Κιθάρα, Κοντραμπάσο, Ακορντεόν, Τσέμπαλο ή Πιάνο.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, 7 μ.μ.

Αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα

Νορντάου 12-14, Πλ. Γκύζη, Αθήνα

τηλ. & φαξ: 2106436358

http://www.estoudiantina.gr

Είσοδος Ελεύθερη

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το CD της ΑΤΤΙΚΑ “Musica Poetica” θα μπορέσουν να το βρουν είτε στην Εστουδιαντίνα, είτε σε αυτό το link


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.