Αρχική InfoMommy Νέα "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" 22 χρόνια μετά

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" 22 χρόνια μετά

Θυμάστε το ρομαντικό έρωτα ανάμεσα στη νεαρή δικηγόρο και τον καλλιεργημένο λυκάνθρωπο που κατοικούσε στους υπονόμους της Νέας Υόρκης;

Η σειρά είχε αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο (παίχτηκε στην Αμερική από το 1987 μέχρι το 1990), ενώ  και για το διάστημα που παιζόταν στην Ελλάδα ήταν από τις πιο αγαπημένες.
Πριν από λίγες μέρες, η θρυλική σειρά επέστρεψε στην αμερικανική τηλεόραση με καινούρια επεισόδια και νέους πρωταγωνιστές.

Στα νέα επεισόδια τη Linda Hamilton, που υποδυόταν την Πεντάμορφη και τον Ron Perlman, που έπαιζε το Τέρας αντικαθιστούν η ηθοποιός Kristin Kreuk και ο Jay Ryan.

Μακάρι κάποια στιγμή να την ξαναδούμε και στην Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.