«Η περιπέτεια των 4 εποχών» στον Ιανό (8/1)

Οι εκδόσεις Καρυδάκη προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στη παρουσίαση του παραμυθιού “Η περιπέτεια των 4 εποχών” της Μαρίζας Γεωργάλου στο βιβλιοπωλείο IANOΣ.
Σε χρόνια μακρινά, σε χρόνια περασμένα,σε κάτι πράσινα παλάτια κι ανθισμένα, τέσσερις άρχοντες, τέσσερις βασιλιάδες ζούσαν. Τα ονόματά τους κάποτε, όλοι μπορεί ν ακούσαν.Τι συνέβη όμως, όταν ένας απ τους βασιλιάδες, το ξένοιαστο και άτακτο Καλοκαίρι, αποφάσισε να κυβερνήσει μόνο του τον κόσμο και να μη δώσει τα ηνία στο Φθινόπωρο; Και ποιο ρόλο έπαιξε ο Άνθρωπος σ αυτή την ξαφνική και ανήκουστη επανάσταση; Θα τους συγχωρήσουν οι άλλες εποχές όταν συνειδητοποιήσουν τις συνέπειες της απληστίας και της απερισκεψίας τους;
Μια ιστορία για την απληστία των ανθρώπων και τη συνεχή επιδίωξη του κέρδους που έχει ως αποτέλεσμα ο πλανήτης να έχει φτάσει στα όρια του και να έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές.
Στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου, τα παιδιά μέσα από ένα διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι καλούνται να βρουν τις χαμένες εποχές, να τις ξαναβάλουν στη σειρά και να στείλουν ένα μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη.

ISBN: 978-960-98963-0-6
Τιμή: 13€
Πού: Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24
Πότε: Σάββατο 8 Ιανουαρίου, 12:30