Αρχική Παραμύθια του Διαγωνισμού Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία από Βουτσαδάκης Δ.

Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία από Βουτσαδάκης Δ.

«Μια φορά και έναν καιρό στη Μαγική χώρα των Χριστουγέννων, δηλαδή στην Xmas-Land, μαζεύτηκαν τα ξωτικά, οι νεράιδες και τα παιδιά για να κάνουν συμβούλιο. Συμβούλιο γιατί λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, κάποιος έλειπε από την χαρούμενη παρέα, κάποιος σημαντικός! Τα ξωτικά και οι νεράιδες μετρούσαν ξανά και ξανά τα παιδάκια και πάντα έβγαζαν να λείπει ένα! «Πώς θα γίνει η μεγάλη γιορτή, αν λείπει ένα από τα παιδάκια μας;» είπε θλιμμένη η νεράιδα του χιονιού. Ποιος λείπει, ποιος λείπει; αναρωτιόντουσαν τα παιδάκια, κοιτάζοντας μια αριστερά και μια δεξιά… «Λείπει η μικρή Χριστινούλα από την Ελλάδα!» είπε ο Giovanni…

Ύστερα η νεράιδα πήγε να ψάξει την μικρή Χριστίνα.Έψαξε και ξαναέψαξε και τελικά την βρήκε.Η μικρή Χριστίνα είχε χαθεί στο δάσος που είχε πάει να μαζέψει λουλούδια για να τα δώσει στην μαμά της.Όταν η νεράιδα βρήκε την μικρή Χριστίνα της είπε <<πρέπει να έρθεις γρήγορα στο συμβούλιο των ξωτικών>>.Και η Χριστινούλα της απάντησε΄<<συγνώμη,με βρήκε η νύχτα μέσα στο δάσος και δεν ήξερα να γυρίσω στο σπίτι μου.Ευτυχώς που με βρήκες καλή μου νεράιδα>>.
Έτσι η μικρή Χριστινούλα και η νεράιδα πήγαν στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι που δεν θα έλειπε κανείς.Και ζήσανε αυτοί καλα και εμείς καλύτερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.