Αρχική Παραμύθια του Διαγωνισμού Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία από Νικολόπουλος Α.

Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία από Νικολόπουλος Α.

«Μια φορά και έναν καιρό στη Μαγική χώρα των Χριστουγέννων, δηλαδή στην Xmas-Land, μαζεύτηκαν τα ξωτικά, οι νεράιδες και τα παιδιά για να κάνουν συμβούλιο. Συμβούλιο γιατί λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, κάποιος έλειπε από την χαρούμενη παρέα, κάποιος σημαντικός! Τα ξωτικά και οι νεράιδες μετρούσαν ξανά και ξανά τα παιδάκια και πάντα έβγαζαν να λείπει ένα! «Πώς θα γίνει η μεγάλη γιορτή, αν λείπει ένα από τα παιδάκια μας;» είπε θλιμμένη η νεράιδα του χιονιού. Ποιος λείπει, ποιος λείπει; αναρωτιόντουσαν τα παιδάκια, κοιτάζοντας μια αριστερά και μια δεξιά… «Λείπει η μικρή Χριστινούλα από την Ελλάδα!» είπε ο Giovanni…

Η μικρή είχε ξεκινήσει το ταξίδι προς τη Xmas-Land μπαίνοντας στη βαρκούλα της διάβασε όμως λανθασμένα το χάρτη και τελικά έφτασε στη χώρα του Καλοκαιριού.«Τί όμορφα που είναι εδώ !Τα παιδιά συνεχώς κολυμπούν και τρώνε παγωτά!Με τύφλωσε ο ήλιος και δεν έχω φορέσει και το αντιηλιακό μου »σκέφτηκε το κοριτσάκι και αμέσως βγήκε στη στεριά.Αυτός ο όμορφος τόπος την είχε εντυπωσιάσει και ξέχασε τον προορισμό της.«Γεια σου μικρή μου ,θέλεις να παίξουμε ;με λένε Τομ»της είπε ένα δελφίνι.

Η Χριστινούλα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε παίξει με δελφίνι δέχτηκε χαρούμενη.Τί βουτιές ,τί παιχνιδίσματα έκαναν κανείς δε φανταζόταν .Οι ημέρες περνούσαν όμορφα με το φίλο της ,ώσπου ένας καρχαρίας κυνήγησε τη μικρή και τα παιχνίδια σταμάτησαν. «Τομ μα γιατί είναι τόσο κακό αυτό το ζώο;Δεν ξέρει από αγάπη;»ρώτησε η Χριστινούλα.«Πάντα στον κόσμο υπάρχουν καλά και κακά πλάσματα και εσύ διαλέγεις σε ποιους θέλεις να ανήκεις.» απάντησε ο Τομ.

Τότε η μικρή θυμήθηκε τη Xmas-Land,οπού εκεί όλοι είναι γεμάτοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων .«Τομ ετοιμάσου ,φεύγουμε.Θα σου δείξω ένα τόπο γεμάτο αγάπη»είπε και χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκε στη ράχη του δελφινιού.Το ταξίδι κράτησε μία ημέρα. -«Ακούς Τομ καμπανάκια, τριγωνάκια,τα παιδιά λένε τα κάλαντα πλησιάζει η γιορτή».«Τί υπέροχο δέντρο ,πόσο ψηλό ! Προλάβαμε ;»ρώτησε το δελφίνι.Την απάντηση την έδωσαν τα ξωτικά,οι νεράιδες,τα παιδιά που ήρθαν στο λιμάνι να τους υποδεχτούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.