Αρχική Τηλεοπτικά Η Πολλυάννα στην ΕΤ 3 (5/1/2013, 10:00 π.μ.)

Η Πολλυάννα στην ΕΤ 3 (5/1/2013, 10:00 π.μ.)

Την αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων μάς θυμίζει η ΕΤ 3 με την ταινία Πολλυάννα το Σάββατο στις 10 το πρωί. Ευκαιρία να την απολαύσουμε αγκαλιά με τα παιδιά μας.

Η υπόθεση
Έχοντας περάσει μια δύσκολη και κουραστική ζωή ως κόρη ιεραπόστολου, και χάνοντας σε πολύ τρυφερή ηλικία και τους δυο γονείς της, η μικρή Πολλυάννα, αρνείται να το βάλει κάτω. Αντίθετα, βρίσκει χαρά και αισιοδοξία στα πιο απλά και μικρά πράγματα που της δίνονται. Μην έχοντας που αλλού να στραφεί, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να πάει σε μια πόλη όπου μένει η στριμμένη θεία της και κατοικείται από πικραμένους, αφιλόξενους ανθρώπους. Μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει από την πόλη θα έχει αλλάξει την αντίληψη των ανθρώπων και θα έχει ζεστάνει τις καρδιές όλων.

Διάρκεια: 103'
Παραγωγή:Αγγλίας
Παίζουν: Amanda Burton, Kenneth Cranham, Georgina Terry
Σκηνοθέτης: Sarah Harding


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.