Αρχική Νέα Η σκληρότερη δουλειά στον κόσμο, είναι και η ομορφότερη: Αυτή της μαμάς

Η σκληρότερη δουλειά στον κόσμο, είναι και η ομορφότερη: Αυτή της μαμάς

Είναι πάντα εκεί, παρούσα σε κάθε δυσκολία, χαρά, πικρία, απογοήτευση, δικαίωση της ζωής. Είναι η μάνα, το πρόσωπο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σταθεί δίπλα στο παιδί της κάθε φορά που θα της ζητηθεί. Τις τελευταίες ημέρες, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, κυκλοφορεί στο Διδίκτυο ένα βίντεο-ύμνος στη μητέρα και τις θυσίες της για τα παιδιά της.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο εταιρείας-χορηγού των Ολυμπιακών Αγώνων, που στόχο έχει να αναδείξει το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από κάθε επίδοξο Ολυμπιονίκη - και όχι μόνο.

Το διαφημιστικό video δείχνει την πορεία τεσσάρων αθλητών από την παιδική τους ηλικία. Η μαμά τους ήταν πάντα εκεί, στο πλευρό τους από τα πρώτα τους βήματα. Και φυσικά, έπειτα από κάθε νίκη, αυτοί οι αθλητές το πρώτο πράγμα που ήθελαν να κάνουν ήταν να αγκαλιάσουν τη μαμά τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.