Αρχική Νέα Η σχέση των μαθητών με την τηλεόραση

Η σχέση των μαθητών με την τηλεόραση

Εκδήλωση για τους μικρούς μαθητές και τη σχέση τους με την τηλεόραση διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, σήμερα 05/04/2011, και ώρα 12:00, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν την τηλεόραση που θα ήθελαν και από παθητικοί δέκτες να γίνουν ενεργητικοί κριτές των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, συμμετέχουν μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και τα σχολεία που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης με τίτλο: «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα», που έχει σχεδιάσει και συντονίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.