Αρχική Νέα Η φωτογραφία της ημέρας

Η φωτογραφία της ημέρας

Φωτο: Daniel Botelho / Barcroft Media

Σίγουρα για κάποια πράγματα χρειάζεται πολύ περισσότερη τόλμη απ' όση ο μέσος άνθρωπος διαθέτει. Πάρτε για παράδειγμα το βραβευμένο φωτογράφο Daniel Botelho, ο οποίος συνηθίζει να τραβά εικόνες από τα βάθη των θαλασσών. Σε μία από τις τελευταίες καταδύσεις του ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν "απίθανο" λευκό καρχαρία, κάτω από ένα απόμερο νησί στα ανοιχτά του κόλπου του Μεξικό.

Βέβαια, απ' ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία ο Daniel και οι δύο δύτες μάλλον διασκέδασαν τη συνάντηση, ενώ ο ίδιος κατόρθωσε να τραβήξει και μερικές ωραιότατες φωτογραφίες. Ο φωτογράφος, πάντως, υποστηρίζει ότι ενώ ο λευκός καρχαρίας αποτελεί ένα πρώτης τάξεως αρπακτικό, σπανίως προσεγγίζει τον άνθρωπο για να καλύψει την ανάγκη του για τροφή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.