Αρχική Βιβλία Η Χώρα με τις δυο Πολιτείες και τις μυγδαλένιες κούνιες - Το παραμύθι της Γέννησης

Η Χώρα με τις δυο Πολιτείες και τις μυγδαλένιες κούνιες - Το παραμύθι της Γέννησης

Ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει μέσα στο κορμί της Γυναίκας για να ζήσετε το θαύμα της Γέννησης.
Ένα παραμυθένιο ταξίδι με πυξίδα την αριστερή κάθε φορά σελίδα, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας ακόμη κι ένα νήπιο που ρωτά: «Πώς γίνονται τα παιδιά;»

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Βούλα Μάστορη, υποψήφια για το διεθνές Βραβείο Άντερσεν 2008, υπηρετεί την παιδική λογοτεχνία από το 1974 κι έχει στο ενεργητικό της μέχρι τώρα περισσότερα από 40 βιβλία για παιδιά και ένα για ενηλίκους (Το παραμύθι των ψυχών).
Ανήκει στους συγγραφείς που ανανέωσαν την ελληνική θεματολογία της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας. Τα έργα της διακρίνονται από το ρεαλιστικό στοιχείο και από μια φεμινιστική διάθεση. Έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, το Υπουργείο Πολιτισμού και έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας και με αναγραφή στο Διεθνή Τιμητικό Πίνακα IBBY.
Αποσπάσματα βιβλίων της διδάσκονται στα αναγνωστικά και στα ανθολόγια της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγγραφέας:Βούλα Μάστορη
Eικονογράφηση: Ρίτα Λαουτάρη-Κουτσούρη
ISBN: 978-960-14-2354-8
Σελίδες: 62
Τιμή: € 10
Ηλικίες: 6+
Εκδόσεις: Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.