Αρχική Νέα Η “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Λεμπέση στο Carrefour planet στο Γέρακα (10/12)

Η “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Λεμπέση στο Carrefour planet στο Γέρακα (10/12)

Το Σάββατο 10/12, από τις 11.30-13.30, στο Carrefour planet στο Γέρακα, θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Εκεί, όλα τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, αφού γνωρίσουν το βιβλίο “Ψαρόσουπα” (εκδόσεις Ψυχογιός) θα πάρουν μέρος σε μια απίθανη περιπέτεια και μαζί με το συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση θα αναλάβουν δράση.
Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός και όλοι μαζί πρέπει να αποτρέψουν τους τρεις παμπόνηρους μάγειρες να θέσουν σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιό τους να μετατρέψουν ένα μικρό όρμο της πανέμορφης Μήλου σε… τεράστια ψαρόσουπα. Πάλι καλά, όμως, συμπαραστάτης τους θα είναι ο Βρασίδας ο αχινός, έξυπνος και πονηρός, που μαζί του με την παρέα του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ρίξουν τη θερμοκρασία της θάλασσας, να νερώσουν τη σούπα και να σώσουν το βυθό από την υπερθέρμανση.

INFO

Carrefour planet Γέρακας

Λεωφόρος Μαραθώνος 131
Τηλέφωνο: 2106601300


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.