Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η Air Umbrella αν και "αόρατη" σας προστατεύει από τη βροχή!

Η Air Umbrella αν και "αόρατη" σας προστατεύει από τη βροχή!

Δεν τη βλέπετε αλλά υπάρχει και σας προστατεύει. Η αόρατη ομπρέλα είναι το απίστευτο δημιούργημα δύο βιομηχανικών σχεδιαστών, των Je Sung Park και Woo Jung Kwon. Αυτό που κάνει την ομπρέλα ξεχωριστή είναι ότι δεν διαθέτει κάποιο είδος πανιού για να σταματήσει τις στάλες της βροχής αλλά η Air Umbrella χρησιμοποιεί την πίεση του αέρα. Η ομπρέλα του μέλλοντος διαθέτει μια συσκευή που τραβάει αέρα από το κάτω μέρος της και τον εκτοξεύει στο επάνω μέσα από έναν ειδικό μηχανισμό.

Ανάλογα με την ένταση της βροχής η συσκευή προσαρμόζει και την ένταση του αέρα έτσι ώστε να μην βρέχεται ο χρήστης όσο και να βρέχει. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της; Μα, η έλλειψη πανιού. Δεν πιάνει χώρο μέσα στην τσάντα σας και φυσικά δεν θα λερώσει ποτέ τα πράγματά σας αφού.. δεν βρέχεται!
Η ομπρέλα είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο οπότε -ακόμα κι αν έχετε τα χρήματα- θα πρέπει να περιμένετε για να την αποκτήσετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.