Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Angelina Jolie για τον οίκο Louis Vuitton

Η Angelina Jolie για τον οίκο Louis Vuitton

Η πανέμροφη Angelina Jolie φωτογραφίζεται από την Annie Leibovitz, πάνω σε μία ξύλινη γόνδολα, στην Καμπότζη για λογαρισμό του οίκου Louis Vuitton και τη νέα διαφημιστική καμπάνια με τον χαρακτηριστικό τίτλο, "Core Values". Όσο για τη Jolie λέγεται ότι δεν "κέρδισε" μόνο το ταξίδι στην Καμπότζη και μια Alto monogrammed τσάντα του οίκου Louis Vuitton (αυτή που κρατά στη φωτο) αλλά και 10 εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή!!!

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν οι Bono, Buzz Aldrin και Mikhail Gorbachev είχαν φωτογραφηθεί για την καμπάνια «Core Values», ενώ μεγάλα ονόματα στο χώρο της σόουμπιζ, όπως οι Madonna, Jennifer Lopez και Scarlett Johansson, έχουν υπάρξει κεντρικά πρόσωπα του οίκου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.