Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Babor σας χαρίζει δώρα ομορφιάς!

Η Babor σας χαρίζει δώρα ομορφιάς!

Η BABOR σας χαρίζει με την αγορά της αγαπημένης σας κρέμας άλλο ένα προϊόν για πιο εντατική περιποίηση. Με τη κρέμα ματιών Sensational Eyes cream παίρνετε δωρεάν το Sensational Eyes fluid. Με τις κρέμες ημέρας της σειράς SYSTEM GOLD η BABOR σας χαρίζει την αντίστοιχη κρέμα νυκτός: Advanced Biogen intensive repair + decolette cream δώρο - θαμπή επιδερμίδα, Calming Sensitive day cream + night cream δώρο - ευαίσθητη επιδερμίδα, Perfect Combination day cream + night cream δώρο - μικτή επιδερμίδα.
Mε την Vita Balance day cream θα λάβετε δωρεάν τις κάψουλες Lipid Supply Plus με πολύτιμα έλαια για την φροντίδα της ξηρής επιδερμίδας.
Για πιο απαιτητικές επιδερμίδες με ανάγκη αναζωογόνησης σας παρέχουμε την Selection cream με δώρο την Selection foam mask.
Φροντίσαμε και για μία εκπληκτική προσφορά για την ακνεϊκή επιδερμίδα. Με κάθε Pure day cream δώρο την Pure night cream και με κάθε Pure fluid δώρο η Pure Tinte Purifyer cream για την αντιμετώπιση των ακαθαρσιών.
Προλάβετέ τα - η προσφορά ισχύει μόνο για περιορισμένο αριθμό προϊόντων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.