Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η Ecofamily μάς συστήνεται

Η Ecofamily μάς συστήνεται

 Οικολογικά προϊόντα Ergo baby Camel- actionΛογική...
H Ecofamily ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007 επιλέγοντας χρήσιμα, καινοτόμα και βραβευμένα προϊόντα με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα, Δίκαιου & Αλληλέγγυου εμπορίου όπου διατίθεται, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, το βασικότερο από τα οποία είναι το τι πραγματικά χρειαζόμαστε ως προσωρινοί επιβάτες του πλανήτη. Το κατάστημά μας στον τομέα της λιανικής πώλησης δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά, ώστε να μπορεί κανείς να ψωνίζει πληρώνοντας όχι τη βιτρίνα, αλλά το ίδιο το προϊόν.
Σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα, η Ecofamily είναι μια εταιρεία απόλυτα νόμιμη, που σέβεται την κείμενη νομοθεσία σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες πιστοί πελάτες μας.Οικολογικά προϊόντα ring-sling-Organic

Οικολογικά ρούχα BL008_2Επίσης, πολλά από τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
… κι ευαισθησία!
Οικολογικά προϊόντα nappyALL-IN-ONEΣτην Ecofamily ισορροπούμε σε μια λεπτή γραμμή, που διατηρεί τις υπηρεσίες αλλά και το κέφι μας πάντα ανεβασμένα: από τη δημιουργία του καταστήματος, διατηρούμε υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Παράλληλα όμως, εφόσον ξεκίνησαμε από μεράκι, συνεχίζουμε να συνθέτουμε μόνοι μας όλα τα γραφικά και τα banners της ιστοσελίδας, τα κείμενα περιγραφής των προϊόντων, τα ενημερωτικά οικο-νέα που αναρτώνται, αλλά και το blog μας. Αυτό προσθέτει μεγάλο φόρτο, αλλά πιστεύουμε ότι διατηρεί την αυθεντικότητα του καταστήματός μας, ειδικά σε αυτήν την εποχή της ομογενοποίησης, της 'πράσινης' μόδας και των αθέμιτων ελεύθερων αντιγραφών στο Διαδίκτυο.Οικολογικά προϊόντα Ergo sport


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.