Η Eva Mendes επιλέγει Reebok

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Eva Mendes, γίνεται το νέο πρόσωπο της αθλητικής φίρμας Reebok, φοράει τα νέα παπούτσια EasyTone και δίνει συμβουλές ομορφιάς! Τι ακριβώς; Πως δεν χρειάζεται παρά μισή ώρα περπάτημα κάθε μέρα, φορώντας το νέο ζευγάρι της φίρμας για να αποκτήσουμε γραμμωμένους γλουτούς, να αποχαιρετήσουμε την κυτταρίτιδα και να αισθανθούμε ευεξία και ομορφιά, εσωτερική και εξωτερική.

Η Eva Mendes ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη Reebok ως πρέσβειρα των EasyTone και είναι η πρώτη που δοκίμασε τα υποδήματα και τα ρούχα EasyTone για την άνοιξη/καλοκαίρι 2011 της Reebok, ενώ θα παρουσιάζει τη συλλογή ρούχων και τα παπούτσια EasyTone παγκοσμίως.

Βασισμένοι στην απίστευτη επιτυχία των παπουτσιών EasyTone που βοηθούν στην τόνωση των μυών των ποδιών και των γλουτών, χάρη στα ενσωματωμένα προηγμένα «μαξιλαράκια ισορροπίας», τα προϊόντα ένδυσης EasyTone είναι η πρώτη σειρά τόνωσης της Reebok που περιλαμβάνει στιλάτες επιλογές για το πάνω μέρος του σώματος και τα πόδια. Η συλλογή ρούχων EasyTone Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 περιλαμβάνει παντελόνια, κάπρι, σορτς για την τόνωση των τετρακέφαλων και των γλουτών, καθώς και τοπ, κοντομάνικα και αμάνικα μπλουζάκια για την τόνωση και ενδυνάμωση των μυών του πάνω μέρους του σώματος.
«Ως ηθοποιός, το να είμαι σε φόρμα είναι σημαντικό! Ανάμεσα στο πιεσμένο καθημερινό πρόγραμμα και στα συνεχή ταξίδια, δεν είναι πάντα δυνατόν να αντεπεξέλθεις, γι΄αυτό και πρέπει να αξιοποιώ όσο χρόνο διαθέτω. Αυτός είναι ο λόγος που λατρεύω να πηγαίνω για πεζοπορία και βόλτα με το σκύλο μου φορώντας τα EasyTone παπούτσια μου, τα οποία φαίνονται υπέροχα λόγω της λεπτής γραμμής τους. Και βέβαια αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι ότι τα ρούχα EasyTone κολακεύουν τις καμπύλες μου και την εμφάνιση μου», δηλώνει η διάσημη Χολιγουντιανή σταρ.