Η learn-e-pedia στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο!

Όσοι έχετε δοκιμάσει τη learn-e-pedia.gr, γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο πολύ χρήσιμη μπορεί να αποδειχτεί στην εκπαίδευση των παιδιών. Πρόκειται για έναν νέο τρόπο να μαθαίνουν τα παιδιά, τώρα πιο οικονομικά από ποτέ, αφού θα βρείτε 30% έκπτωση σε όλα τα σχολικά μαθήματα!

Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας αυτής της ψηφιακής πλατφόρμας εκμάθησης, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 η learn-e-pedia.gr θα σας περιμένει στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο!

Τι ακριβώς είναι
Η learn-e-pedia.gr είναι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα εκμάθησης και διδασκαλίας. Διαθέτει πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε digital μορφή και είναι εμπλουτισμένη με εφαρμογές multimedia.

Μετά από το επιτυχημένο ξεκίνημά της τον Σεπτέμβρη του 2011 και έχοντας γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, η learn-e-pedia προσφέρει όλα τα σχολικά μαθήματα της πλατφόρμας με έκπτωση 30% μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Έτσι τώρα, η εισαγωγή στον διαδραστικό κόσμο της μάθησης, γίνεται πιο ευχάριστη και πιο οικονομική από ποτέ! Επιπλέον προσφέρει και ευκολία με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων πληρωμής, Visa και Paypal.

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η learn-e-pedia φιλοξενείται στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο με σκοπό να εισάγει μαθητές και γονείς στη νέα εποχή της εκπαίδευσης και να τους ενθαρρύνει να ανακαλύψουν τα οφέλη της ψηφιακής μάθησης μέσα από την πλοήγησή τους στον διαδραστικό κόσμο του learn-e-pedia.gr! Μέσα από έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες και τις δυνατότητες των παιδιών, έχουν αναπτυχθεί εκθέματα, που ενθαρρύνουν την εξερεύνηση του κόσμου με βιωματικό τρόπο.

Οι δραστηριότητες της learn-e-pedia στο Παιδικό Μουσείο

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα υπάρχουν στο Παιδικό Μουσείο να γνωρίσουν καλύτερα τον υπέροχο κόσμο της learn-e-pedia:

«Η Αγορά»
Σ’ αυτό το έκθεμα (προσομοίωση μιας αγοράς σε μικρότερο μέγεθος για παιδιά), τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με γράμματα και αριθμούς στον διαδραστικό πίνακα και παράλληλα ν’ ανακαλύψουν γράμματα, λέξεις και νούμερα στα καταστήματα του εκθέματος.

«Γεια σου, Πυθαγόρα!»
Σ’ αυτό το έκθεμα, τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου θα έχουν τη δυνατότητα, αξιοποιώντας τη learn-e-pedia.gr
ν’ ανακαλύψουν τον κόσμο των μαθηματικών. Παράλληλα, μέσα από τ’ αντικείμενα και τις συλλογές του εκθέματος θα μπορούν να πειραματιστούν με τα γεωμετρικά σχήματα, να ερευνήσουν και να αντιληφθούν την έννοια της συμμετρίας, να φτιάξουν γεωμετρικά μοτίβα, να παίξουν παιχνίδια με τάνγκραμ.

Τεχνολογία, γνώση, εκμάθηση και φυσικά πολύ παιχνίδι! Με την ψηφιακή πλατφόρμα διδασκαλίας learn-e-pedia.gr και το Παιδικό Μουσείο οι μικροί θα αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και οι μεγάλοι θα γίνουν για λίγο… και πάλι παιδιά!

Info
Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
18 και 19 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 Κυδαθηναίων 4, Πλάκα