Αρχική InfoDad Η Puma αποκαλύπτει την «πραγματική» αγάπη των ανδρών

Η Puma αποκαλύπτει την «πραγματική» αγάπη των ανδρών

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου αγαπούν τις συντρόφους τους περισσότερο από την ποδοσφαιρική τους ομάδα, λέει έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ στη Μ. Βρετανία για την Puma. Στόχος της έρευνας ήταν να αποκαλύψει ποιός έρχεται πρώτος στην καρδιά των ανδρών: Η ποδοσφαιρική τους ομάδα, ή η σύντροφος τους; Οι εθελοντές-οπαδοί της Newcastle United FC που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι αγαπούν τις συζύγους τους εξίσου με την ποδοσφαιρική τους ομάδα, αλλά οι αντιδράσεις τους στα πειράματα, απέδειξαν ότι η αγάπη τους για τις συντρόφους τους είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι είχαν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι.

Ο Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Puma Hellas δήλωσε σχετικά: «Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής αποτελεί πραγματικά ευχάριστη έκπληξη κυρίως για το γυναικείο φύλο και καταρρίπτει το κλασικό στερεότυπο». Η έρευνα συνεχίζεται και διαδικτυακά, στο www.loveorfootball.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.