Αρχική InfoTeens Style Η Puma και οι απίθανες συνεργασίες της

Η Puma και οι απίθανες συνεργασίες της

Η νέα κολεξιόν της Puma έρχεται να φέρει μία εντελώς νέα διάσταση στα αθλητικά παπούτσια, με πολλά και διαφορετικά στοιχεία που έχουν όμως κοινό παρονομαστή την αίσθηση ελευθερίας. Σε συνεργασία με έναν μεγάλο οίκο, τον οίκος Alexander McQueen, μας παρουσιάζει μια κολεξιόν εμπνευσμένη από το πνεύμα και την κίνηση του αϊτού, συνδυάζοντας παράλληλα αθλητικά με glamour στοιχεία.
Από την άλλη, η συνεργασία με τον όμιλο Λεμονή εδραιώνει και πιστοποιεί το γεγονός ότι η Puma είναι από τις πετυχημένες μάρκες στο χώρο του αθλητικού ενδύματος και υποδήματος.

Η νέα κολεξιόν της Puma σε συνεργασία με το γνωστό οίκο μόδας Alexander McQueen θα διατίθεται αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων Καλογήρου.

Η συνεργασία με τον όμιλο Λεμονή επεκτείνεται και στα καταστήματα haralas, με τη διανομή ιδιαίτερων lifestyle συλλογών της PUMA, όπως τα premium sneakers Clyde και Suede.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.