Αρχική InfoTeens Sports Η UNICEF και ο ΕΣΑΚΕ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών

Η UNICEF και ο ΕΣΑΚΕ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών

Η UNICEF και ο ΕΣΑΚΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 19/12, 19:00, ΝΕΤ), για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, είναι αφιερωμένη στον κοινό σκοπό των δύο φορέων.

Η UNICEF άνοιξε τον δρόμο παγκοσμίως στο θέμα της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και ο ΕΣΑΚΕ σπεύδει, με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθηση ευθύνης, να γίνει "συμπαίκτης" της σε αυτό το ζωτικής σημασίας εγχείρημα.

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία μας, UNICEF και ΕΣΑΚΕ στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση παιδιών που έχουν την ανάγκη μας, στην ψυχαγωγία τους, στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter