Αρχική Νέα Θέλεις να μάθεις την Ευρώπη διασκεδάζοντας; Μπες στο EuropaGO

Θέλεις να μάθεις την Ευρώπη διασκεδάζοντας; Μπες στο EuropaGO

Ξέρεις πώς λέγεται το πιο διάσημο τυρί των Κάτω Χωρών; Ξέρεις ποιο είδος ισπανικού προβάτου είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για το μαλλί και το κρέας του; Πόσα αγροκτήματα υπάρχουν στην ΕΕ; Μάθε τις απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις και έλεγξε τις γνώσεις σου σχετικά με τη γεωγραφία, την ιστορία, τη ζωή στην Ευρώπη, τη γεωργία και ένα γενικό κουίζ που συνδυάζει αυτές τις κατηγορίες, απαντώντας στο κουίζ για την Ευρώπη.

Εμείς πραγματικά κολλήσαμε με αυτό το international παιχνίδι – που είναι ό,τι πρέπει για να περάσετε μερικές ανέμελες και διασκεδαστικές ώρες τώρα στις διακοπές. Για να ξεκινήσετε το κουίζ για την Ευρώπη πατήστε στο παιχνίδι που είναι πάνω στο κρεβάτι. Το EuropaGO θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τους γείτονές σας χάρη σε διαδραστικά παιχνίδια που θα απαιτήσουν την επιδεξιότητα και την προσοχή σας. Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.