Θέλετε να έχετε τα πιο λαμπερά νύχια στις γιορτές;

Τότε, θα επιλέξετε τα συλλεκτικά βερνίκια Jessica Glamarama για τις πιο εντυπωσιακές σας γιορτινές εμφανίσεις.

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXI∙NYXI Beauty Lounge δίνει για ακόμη μια φορά το ξεχωριστό της στίγμα παρουσιάζοντας τα συλλεκτικά βερνίκια Jessica Glamarama για εκθαμβωτικά άκρα! Η νέα λαμπερή συλλογή ενθουσιάζει με τους έντονους χρωματισμούς της αναδεικνύοντας τη λάμψη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ  φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων πιο κοντά, χαρίζοντας σε καθεμιά μας ξεχωριστά μία ιδιαίτερη στιγμή πολυτέλειας.

Η συλλογή Jessica Glamarama εμπνέεται από το γιορτινό πνεύμα και αποτελείται από έξι ιδιαίτερες αποχρώσεις: το ονειρικό και κλασικό κόκκινο Velvet Fantasy, το πύρινο Hot Hot Hot για εκρηκτικό στυλ, το λαμπερό Heart’s Desire και το βαθύ πορφυρό Magic Spell. Για όσες επιλέγουν εκθαμβωτικά looks, η Jessica Cosmetics δημιούργησε τη σαμπανιζέ απόχρωση Glitterati και το glitter μπλε Platinum Wishes. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι γιορτινής ατμόσφαιρας με τελικό προορισμό μια νέα, θετική και κομψή χρονιά.

Όπως όλα τα βερνίκια της Jessica, έτσι και τα βερνίκια της σειράς Glamarama χρησιμοποιούν την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία, στεγνώνουν γρήγορα και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν τολουόλιο, φορμαλδεΰδη και DBP. Δίνοντας έμφαση στην υγιεινή περιποίηση των άκρων, τα βερνίκια της συλλογής Jessica Glamarama περιέχουν βιταμίνη Α για βαθιά ενυδάτωση καθώς και δείκτες UVA/UVB για την προστασία από τον ήλιο.
Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων beauty experts των καταστημάτων NYXI∙NYXI και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε αυτές τις γιορτές.