Θέλετε να αποφύγετε να κάνετε τα λάθη, στα οποία υπέπεσαν οι δικοί σας γονείς;

Όσοι από εσάς που μας διαβάζετε είστε ήδη γονείς, σίγουρα έχετε νιώσει βαθιά μέσα σας ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να ανατρέφεις παιδιά. Και σίγουρα πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί εάν ο «τρόπος» σας είναι ο κατάλληλος. Ποια είναι αλήθεια η σωστή μέθοδος για να μεγαλώσει κανείς σωστά τα παιδιά του; Τι άλλο χρειάζεται εκτός από την αγάπη;

Για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε υπεύθυνους ενήλικες, σε γονείς και μελλοντικούς γονείς. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής: «Νιώθετε ότι το παιδί σας αξίζει κάτι περισσότερο από μια τυπική διαπαιδαγώγηση»; «Θέλετε να αποφύγετε να κάνετε τα λάθη, στα οποία υπέπεσαν οι δικοί σας γονείς»; «Βλέπετε στα μάτια του άπειρες δυνατότητες και επιθυμείτε να βρει τρόπο για να τις εκφράσει»; Αν η απάντηση είναι θετική τότε  δηλώστε συμμετοχή σε ένα αποκαλυπτικό τετραήμερο που θα διεξαχθεί στα Village Park Φαλήρου στις 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου.

Το σεμινάριο «ReTake Your Power για Γονείς» υπόσχεται να δώσει στο ακροατήριο του τα εργαλεία και τις γνώσεις, έτσι ώστε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν, με άξονα την αγάπη και όχι το φόβο. Μέσα σε 18 ώρες, μπορείτε να μάθετε  πώς δομείται ένας χαρακτήρας με φως και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, καθώς και το πώς είναι δυνατόν να απελευθερώσετε τα παιδιά σας από τα τραύματά τους, διευκολύνοντας έτσι την πορεία τους στις άπειρες δυνατότητες που έχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα παιδιά μας, εστιασμένοι στο τώρα, με πλήρη αποδοχή και αγάπη.  Το Retake Your Power σας καλεί σε ένα μαγικό ταξίδι εξέλιξης με την βοήθεια των μικρών σας «αγγέλων». Μάθετε πώς να φτιάξετε το κατάλληλο δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά σας αλλά και για το δικό σας Εσωτερικό Παιδί!  Η παρουσίαση του σεμιναρίου γίνεται με έναν εύθυμο και δημιουργικό τρόπο, με την βοήθεια υψηλής τεχνολογίας, συνδιάζοντας την απλή και κατανοητή επεξήγηση των υπό συζήτηση θεμάτων με την θεατρικότητα, το stand up comedy και τα interactive video.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ενημερωτικές δωρεάν ομιλίες για το σεμινάριο «ReTake Your Power για Γονείς» καθώς και να απολαύσετε μια δωρεάν ομαδική δονητική διευρυνση στα γραφεία μας, Αμφιτρίτης 28 στο  Παλαιό Φάληρο και ώρες 18:00 – 20:00 τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δευτέρα 28/01/2013
Δευτέρα 04/02/2013
Δευτέρα 11/02/2013

Τι είναι όμως το ReTake Your Power;  Πρόκειται για έναν τρόπο σκέψης και μία θέαση ζωής στην οποία αντιμετωπίζεται η ύπαρξη ολιστικά, ως Σώμα και Πνεύμα τιμώντας εξίσου και τα δύο! Στο ReTake Your Power μπορεί κάποιος να γνωρίσει το δρόμο για την προσωπική του Ελευθερία και Ευτυχία, μέσα από την απελευθέρωση του από τα δεσμά του φόβου. Το ReTake your Power διατείνεται πως ο κόσμος έχει φτιαχτεί με συγκεκριμένους απλούς κανόνες οι οποίοι αναφέρονται από όλους τους πνευματικούς δασκάλους και θρησκείες του κόσμου. Μέσα σε 18 ώρες δίνονται απλόχερα όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο άνθρωπος για να φτιάξεις τη ζωή του και να την αναδομήσει από την αρχή.

Το προτεινόμενο κόστος του σεμιναρίου ReTake Your Power είναι 200€/άτομο, αν πρόκειται για ζευγάρι / γονείς τότε ανέρχεται στα 120€/άτομο, ενώ για ανέργους, φοιτητές, συνταξιούχους και άτομα κάτω των 24 χρόνων το κόστος κατέρχεται στα 60€/άτομο.

Ημερομηνίες: 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου 2013
Διάρκεια: 2 Σαββατοκύριακα
Ώρες: 09:30 – 14:00.
Θέσεις: 60
Πού: Village Cinemas Φαλήρου, Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π. Φαλήρου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 210 98 41 088 & 694 762 0054

More info at www.retakeyourpower.com

Κάντε την κράτηση σας για το σεμινάριο online πατώντας εδώ:

http://www.retakeyourpower.com/#!rsvform/cicz