Αρχική Διάφορα Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά στο "Ακαδήμεια" (31/3)

Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά στο "Ακαδήμεια" (31/3)

Ο πολυχώρος Ακαδήμεια προσκαλεί τα παιδιά το Σάββατο 31 Μαρτίου σε μια ημέρα αφιερωμένη στο θέατρο διοργανώνοντας θεατρικά εργαστήρια που εισάγουν τα παιδιά στην τέχνη του θεάτρου και της θεατρικής αναπαράστασης. Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι "Νάρκισσος... στον κήπο". Ζωντανεύοντας το μύθο του Νάρκισσου παίζετε το ρόλο του, φτιάχνετε και ζείτε στον κήπο του, συναντάτε τους φίλους του. Μπορείτε να δώσετε απαντήσεις;

Ώρα: 5:00 μ.μ. - 6:00μ.μ.
Εμψυχώτρια: Μαρία Βουβούση, Νηπιαγωγός, Δασκάλα Δράματος, MA: Management in Education

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι "Δάμων και Φιδίας... μια ιστορία φιλίας". Πώς είναι όταν είσαι (εγωιστικά) όμορφος; Πώς συμπεριφέρεσαι στους φίλους σου; Τι κερδίζεις; Τι χάνεις; Με αφορμή την ιστορία του Δάμωνα και του Φειδία παίζετε κι αναρωτιόσαστε τι σημαίνει για εσάς φίλος. Έχετε φίλους επειδή θέλετε ή επειδή χρειαζόσαστε; Για να προσφέρετε ή για να κερδίζετε; Ελάτε μέσα από το θέατρο να ανακαλύψετε ποιες λέξεις σας φέρνει στο μυαλό η λέξη «φιλία» και πόσο τη θέλετε στη ζωή σας!

Ώρα: 6:00μ.μ. - 7:00μ.μ.
Εμψυχώτρια: Θάλεια Καλλιαντά, Δασκάλα, Δασκάλα Δράματος/ Θεάτρου (MA: Drama In Education)

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος
210-5125600,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.