Αρχική Νέα Θεατρικοποιημένη βιβλιοπαρουσίαση στο Metropolis Live Stage (12/3)

Θεατρικοποιημένη βιβλιοπαρουσίαση στο Metropolis Live Stage (12/3)

Οι µαθητές του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου του Καλλιτεχνικού Γυµνασίου Γέρακα, οι µαθητές του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου της Ελληνογερµανικής Αγωγής, το Metropolis και οι Εκδόσεις Πατάκη µαζί µε τη συγγραφέα Ελένη Σβορώνου θα παρουσιάσουν µέσα από θεατρικά δρώµενα και σύντοµες αναγνώσεις το νέο βιβλίο της συγγραφέως, με τίτλο “Στον αστερισµό των διδύµων”.

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και περιμένει τους φίλους του το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, στις 12.00 το µεσηµέρι
στο Metropolis Live Stage να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την πρωτότυπη παρουσίαση, κατά την οποία ο αυθορμητισμός ενός νεαρού παιδιού, της ηρωίδας μας εν προκειμένω, θα αποκτήσει λόγο και κίνηση, για να μας οδηγήσει για λίγο στο δικό του σύμπαν.

Με λίγα λόγια η υπόθεση του βιβλίου
Η δεκαεξάχρονη ηρωίδα δεν τα πάει πολύ καλά με το είδωλο που της επιστρέφει ο καθρέφτης. Ούτε καν με το όνομά της.
Τη γοητεύει το σκέιτμπορντ και ονειρεύεται ότι ήδη είναι φτασμένη βιρτουόζα του σκέιτ. Προς το παρόν όμως οι γνώσεις της είναι εγκυκλοπαιδικές.
Όταν γνωρίζει έναν αληθινό σκεϊτμπορντά μέσα από το blog της, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί στο προφίλ της φρόντισε να παραλλάξει λίγο την εικόνα της. Την έκανε να μοιάζει λίγο περισσότερο... με τη δίδυμη αδερφή της, που είναι πολύ όμορφη.
Θάλασσα τα έχει κάνει, αλλά ευτυχώς διαθέτει πολύ χιούμορ και τόλμη.

Metropolis Live Stage
Πανεπιστηµίου 54 και Εµµ. Μπενάκη, 4ος όροφος, ΑΘήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.