Αρχική InfoTeens Νέα Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους την Κυριακή 27/11

Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους την Κυριακή 27/11

Τρίωρο βιωματικό εργαστήριο για εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς πάνω στην παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", που παρουσιάζεται στο Θέατρο θησείο κάθε Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (27/11) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Η θεατρολόγος Μαρίνα Μέργου κάνει μια εισαγωγή στο σαιξπηρικό έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Μέσα από μια σειρά θεατρικών ασκήσεων και παιχνιδιών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις ιδέες τους σε σχέση με τα διαχρονικά θέματα που θέτει το έργο, όπως ο έρωτας, η οικογένεια, η βία και η εκδικητικότητα, να στοχαστούν πάνω στα προβλήματα και τα διλήμματα που τους απασχολούν και να δοκιμάσουν επί σκηνής τις δικές τους προτάσεις για την επίλυσή τους.

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. και με το πέρας του όσοι έχουν παρακολουθήσει το εργαστήρι θα μπορούν να δουν την παράσταση ειδικά για εφήβους, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Πού: Θησείον, Τουρναβίτου 7, Θησείο

Για την παράσταση
Πότε: Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 18.00 και καθημερινά πρωί για σχολεία 210 32 55 444
Εισιτήρια: 16€, φοιτ.:10 €, δωρεάν είσοδος για 1 στους 2 ενηλικους που συνοδεύουν παιδιά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.