Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Θερινά προγράμματα δημιουργικής έκφρασης στο Σχολείο του Παιχνιδιού

Θερινά προγράμματα δημιουργικής έκφρασης στο Σχολείο του Παιχνιδιού

Το Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης «Σχολείο Παιχνιδιού» διοργανώνει καθημερινά θερινά προγράμματα δημιουργικής έκφρασης για την περίοδο από 18 Ιουνίου μέχρι 18 Ιουλίου, για παιδιά 4-12 ετών. Τα θερινά προγράμματα στο «Σχολείο Παιχνιδιού» στόχο έχουν να εντάξουν τα παιδιά σε μια άκρως δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία θα μάθουν, θα διασκεδάσουν, θα επικοινωνήσουν, θα προβούν σε ποικίλες εκφραστικές και καλλιτεχνικές επινοήσεις, θα λειτουργήσουν συλλογικά και θα εμψυχωθούν ώστε να ανακαλύψουν και να εκφράσουν δυνατότητες και ικανότητες που διαθέτουν.
Για την φετινή χρονιά το Σχολείο Παιχνιδιού έχει σχεδιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον θερινό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων. Πολλές νέες ιδέες για ποικίλες δράσεις, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, που θα έχουμε την ευκαιρία να υλοποιηθούν μαζί με εμπειρότατους παιδαγωγούς - εμψυχωτές. Εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και θεάτρου, εικαστικών, κουκλοθέατρου, παραμυθιού, μουσικής, αλλά και νέες περιηγήσεις με παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προβολές, αναγνωστήριο, κατασκευές επιτραπέζιων παιχνιδιών, κηπουρική, μαγειρέματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την καλή διάθεση των παιδιών!
Η παρακολούθηση είναι ευέλικτη (ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία)

Σχεδιασμός Προγράμματος: Μαντώ Κουρετζή
(Παιδαγωγός-Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού-Ειδική σε θέματα Αισθητικής Αγωγής και Ελληνικού Πολιτισμού)

Κρατήσεις: 210 3235462 (ώρες 10:00-14:00)

Σχολείο Παιχνιδιού -
Λεπενιώτου 8, Ψυρρή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.