Αρχική Νέα Δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου

Δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του προς τους κατοίκους της πόλης συνεχίζοντας τη λειτουργία του Κοινωνικού Πνευματικού Κέντρου «Πορτοκαλιάν», που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων οικογενειών χαμηλού οικονομικού εισοδήματος.
Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος πραγματοποιούνται Δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από εθελοντές καθηγητές και φοιτητές Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της πόλης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Τα μαθήματα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν», το οποίο βρίσκεται στην οδό Σπάρτης 6 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 4:00 μμ. – 9:00 μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2130 – 848734, κ. Α. Αμπατζίδου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.