Ιdealia Pro: Για επιδερμίδα χωρίς κηλίδες

Οι κηλίδες είναι θέμα ταμπού για σχεδόν όλες τις γυναίκες. Η εμφάνισή τους δεν οφείλεται μόνο στην ηλικία και στην έκθεση στον ήλιο, καθώς σύμφωνα με νέες μελέτες τόσο οι ορμόνες όσο οι φάσεις της ζωής- όπως η εγκυμοσύνη- αλλά και το καθημερινό στρες θεωρούνται γενεσιουργοί παράγοντες των κηλίδων. Η νέα ΙDÉALIA PRO της Vichy είναι η πρώτη βαθιά διορθωτική περιποίηση που δρα σε όλους τους τύπους κηλίδων για να αναδημιουργήσει μια επιδερμίδα ιδανική -πιο ομοιόμορφη και πιο λαμπερή.

Πώς δρα
Η κρέμα περιποίησηςΙDÉALIA PRO χάρη στην τεχνολογία της κατορθώνει να διορθώσει όλους τους τύπους κηλίδων δρώντας στο μέγεθος, το χρώμα και τον αριθμό τους. Φρέσκια και ελαφριά, με διακριτικό και φυσικό άρωμα λειτουργώντας σαν ορός και κρέμα χαρίζει αμέσως λάμψη στην επιδερμίδα.

Πότε έχεις ομοιογενή επιδερμίδα
Η διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας της Vichy International, Nathalie Broussard μας εξηγεί τι είναι η ομοιογενής επιδερμίδα. “Η ομοιογένιεα του δέρματος συνίσταται σε τρία κριτήρια και ειδικότερα στη χρωστική ομοιογένεια ήτοι απουσία καφέ κηλίδων, κηλίδων γήρατος και ηλιακών κηλίδων, στην αγγειακή ομοιογένεια που εξασφαλίζεται με την απουσία ερυθρών κηλίδων και διάχυτων κοκκινίλων στο πρόσωπο και τέλος στην ομοιογένεια του μικρο-αναγλύφου που αφορά κλειστούς πόρους και λεπτή υφή δέρματος χωρίς ανάγλυφο.

Σύμφωνα με την Nathalie Broussard η πρώτη αντίδραση για να προλάβουμε την εμφάνιση κηλίδων είναι η προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιπτώσεις των UV που μπορεί να συμπληρωθεί με την ΙDÉALIA PRO λειτουργώντας ως προστατευτική απίδα από τις οξειδωτικές επιθέσεις που προκαλούνται κατά την έκθεση στον ήλιο. Η καινοτομία της κρέμας κρέμα έγκειται στο σύμπλοκο DRM-Bright, ένα νέο συνδυασμό δραστικών ουσιών, ικανών να στοχεύουν στους ινοβλάστες, προκειμένου να διορθώσουν τη μελάγχρωση όσο βαθύτερα γίνεται και να δράσουν αποτελεσματικά στις κηλίδες χάρη στις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και προστατευτικές δραστικές ουσίες του ινοβλάστη. Το χρώμα της επιδερμίδας ξαναβρίσκει την ομοιομορφία του, τη νεανικότητα και την αρχική του λάμψη. Μέρα με τη μέρα οι κηλίδες σβήνουν, οι ανομοιογένειες μειώνονται και οι αντιθέσεις αμβλύνονται.

Πώς θα την εφαρμόσεις
Η εφαρμογή είναι εύκολη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό πριν τη συνηθισμένη καθημερινή περιποίηση.
Χρησιμοποιείται σε όλο το πρόσωπο, όχι τοπικά, το πρωί ή/και το βράδυ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε εποχή του χρόνου. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι συνιστάται να χρησιμοποιείται κάτω από το αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.