Αρχική Περιβάλλον Κάνοντας φέτος το βαφτιστήρι σας Greenpeace, κάνετε ένα δώρο για το μέλλον του!

Κάνοντας φέτος το βαφτιστήρι σας Greenpeace, κάνετε ένα δώρο για το μέλλον του!

Με το δώρο για το βαφτιστήρι... κάθε χρόνο η ίδια ιστορία! Λαμπάδα, παιχνίδι, παπούτσια... Καλά όλα αυτά, ουδείς αντιλέγει, αλλά μήπως ως νονός/ά, χρειάζεται να προσφέρετε κάτι παραπάνω, κάτι πιο ουσιαστικό στα παιδιά, κάτι που θα γίνει παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον; Για το λόγο αυτό, φέτος, η Greenpeace προτείνει ένα δώρο διαφορετικό και ουσιαστικό. Κάντε και εσείς το βαφτιστήρι σας Υποστηρικτή της Greenpeace!

Δώστε στο παιδί τη μοναδική ευκαιρία να αγαπήσει το περιβάλλον που ζει και να μάθει να συμμετέχει στην προστασία του. Ως Υποστηρικτής της Greenpeace, το βαφτιστήρι σας θα παραλαμβάνει για όλο το χρόνο ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της οργάνωσεις. Τηλεφώνησε στο 210-38.40.774 & 5 και αφήστε ένα μήνυμα με τα στοιχεία σας!

Κάνοντας φέτος το βαφτιστήρι σας Greenpeace, κάνετε ένα δώρο για το μέλλον του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter