Αρχική InfoTeens Νέα Κάνουμε strike στη διαφορετικότητα! (8/12)

Κάνουμε strike στη διαφορετικότητα! (8/12)

Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί ένα “strike” γκρεμίζοντας τα εμπόδια της προκατάληψης, ανοίγοντας το δρόμο σε ένα καλύτερο αύριο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Super Bowl Ρέντη από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA”, με κεντρικό σύνθημα “Strike στη διαφορετικότητα” μας καλεί να συμμετέχουμε στο Φιλικό Αγώνα Bowling με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία που τιμάται κάθε χρόνο 3 Δεκεμβρίου και της ημέρας εορτής του Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου.Με τη διεξαγωγή των φιλικών αυτών αγώνων ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA” έχει στόχο την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, τη δημιουργία μιας νέας αντίληψης για τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους και τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φορέων της ειδικής αγωγής. Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 120 παιδιά από 21 φορείς και ειδικά σχολεία. Σε αυτούς τους αγώνες δεν θα υπάρχουν ηττημένοι, όλοι θα λάβουν το βραβείο τους, ένα υπέροχο μετάλλιο!

Super Bowl Ρέντη
Καναπιτσέρη 10, Ρέντης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter