Κάντε τις διακοπές τους… θρεπτικές!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι διακοπές των παιδιών είναι στο ζενίθ τους. Στη διάρκεια λοιπόν της πιο ζεστής και ανέμελης περιόδου, ο συχνός ανεφοδιασμός με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, η σωστή ενυδάτωση και το καθημερινό παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους αποτελούν τις υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητες. Πώς θα τα καταφέρετε;

Οι βιταμίνες της τσάντας
Τα απογεύματα στην παραλία, στο πάρκο ή στην πλατεία δεν μπορούν παρά να συνοδεύονται από «έξυπνα» snacks, που προσφέρουν ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Πρακτική και βολική επιλογή για ένα θρεπτικό σνακ που να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις και να αρέσει στα παιδιά, αποτελούν και οι χυμοί Amita FUN!
Δοκιμάστε μία από τις 4 απίθανες γεύσεις Amita FUN! cocktail Μήλο, Ροδάκινο, Μπανάνα, Φράουλα, που θα ξετρελάνουν τα παιδιά με την υπέροχη γεύση των φρούτων, ενώ παράλληλα θα τους εξασφαλίσουν ενέργεια από τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και πολύτιμες βιταμίνες καθώς μια συσκευασία των 250 ml εξασφαλίζει το 50% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης βιταμινών Β6, Β12, C και Ε!


Μαζί και στο καλοκαιρινό παιχνίδι!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και απαραίτητο «αξεσουάρ» των διακοπών θα πρέπει να είναι το παιχνίδι! Κλείστε την τηλεόραση λοιπόν και ενθαρρύνετε τα παιδιά να συμπεριλάβουν την κίνηση στην καθημερινότητά τους, από το πιο απλό κινητικό παιχνίδι μέχρι τα σπορ! Εκτός από την καλή διάθεση, η άσκηση συμβάλλει παράλληλα στην υγεία του καρδιοαναπνευστικού, την ανάπτυξη, την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, την ενίσχυση της δύναμης, της ευλυγισίας και της αντοχής αλλά και τον έλεγχο βάρους των παιδιών. Aπαραίτητη προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης το καλοκαίρι είναι και η επαρκής ενυδάτωση! Στα σπορ, στο πάρκο και ανάμεσα στις βουτιές στη θάλασσα, ένας χυμός Amita FUN!, χάρη στην εύχρηστη και ασφαλή συσκευασία του, μπορεί να σας διευκολύνει προσφέροντας τις απαραίτητες δόσεις ενέργειας, δροσιάς και θρεπτικών συστατικών για να συνεχίσουν!

“Γίνε μέλος στο Amita FUN! CLUB για να λάβεις περισσότερες FUNταστικές ιδέες για δημιουργικές ασχολίες με το παιδί σου!»