Αρχική InfoMommy Συμβουλές Κάντε το σιδέρωμα παιχνίδι!

Κάντε το σιδέρωμα παιχνίδι!

IronThanksgivinglinens.JPG_Το σιδέρωμα των ρούχων είναι ένα "αναγακαίο κακό" που πρέπει να το φέρουμε εις πέρας. Θέλοντας να διευκολύνουμε λίγο αυτή την διαδικασία σας παραθέτουμε ορισμένες έξυπνες και χρηστικές συμβουλές για να κάνετε το σιδέρωμα παιχνίδι!

Βρείτε το σωστό ατμοσίδερο

Ο πρώτος κανόνας του σιδερώματος είναι να αγοράσετε ένα ατμοσίδερο καλής ποιότητας. Θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα είναι πιο αξιόπιστο και εν τέλει θα είναι πιο οικονομικό. Για να ισιώνετε τις ζάρες εύκολα, αγοράστε ένα σίδερο με ρυθμιζόμενο ατμό.

Χρησιμοποιήστε ψηλή σιδερώστρα

Ανεξάρτητα από το ύψος σας, επιλέξτε μια ψηλή σιδερώστρα έτσι ώστε να σιδερώνετε χωρίς να σκύβετε και να κουράζετε την πλάτη σας. Εάν μοιράζεστε το σιδέρωμα με κάποιον άλλον, καλό θα ήταν να αγοράσετε μια ρυθμιζόμενη σιδερώστρα.

Αφαιρέστε τα άλατα από το ατμοσίδερό σας

Εάν το νερό στην περιοχή σας είναι σκληρό, επιλέξτε ένα σίδερο με λειτουργία αφαίρεσης των αλάτων, έτσι ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο βλάβης λόγω συσσώρευσης αλάτων. Μερικές φορές, τα άλατα από το σίδερο μπορεί να αφήσουν σημάδια στα ρούχα σας, οπότε αξίζει τον κόπο να δώσετε τα απαραίτητα χρήματα για να αποφύγετε κάτι τέτοιο.

Τελειοποιήστε την τεχνική σας

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη σωστή ρύθμιση θερμοκρασίας για να μην καταστρέψετε κατά λάθος το αγαπημένο σας φόρεμα ή παντελόνι. Χρησιμοποιήστε ένα ατμοσίδερο με προστατευτικό για τα ευαίσθητα ρούχα.

Για καλύτερα και ευκολότερα αποτελέσματα, σιδερώστε τα ρούχα όταν είναι ελαφρώς νωπά. Εάν είναι εντελώς στεγνά, συνιστάται να τα νοτίσετε για να μπορέσετε να ισιώσετε τυχόν ζάρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.