Αρχική Νέα Κάντε like! στην Ακρόπολη

Κάντε like! στην Ακρόπολη

Στην ιστοσελίδα που προωθεί την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και απευθύνεται στους πολίτες όλου του κόσμου www.acropolisofathens.gr πρέπει να γίνουμε όλοι φίλοι! «Είναι το απόλυτο μνημείο, που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η επιστήμη, η τέχνη και η φιλοσοφία μαζί. Η UNESCO την αποκαλεί σύμβολο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ο κόσμος τη γνωρίζει ως Ακρόπολη των Αθηνών» αναφέρεται στην ιστοσελίδα που είναι γραμμένη στα αγγλικά. Στόxος της είναι η
προώθηση της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα και των άλλων μνημείων της Ακρόπολης.

H ιστοσελίδα αποτελεί μία κιβωτό μνήμης και πληροφοριών για την Ακρόπολη, με πλήθος στοιχεία για την ιστορία, την αρχιτεκτονική και τις αναστηλώσεις της, χρήσιμες παραπομπές σε σχετικούς συνδέσμους και άρθρα, ειδήσεις, χάρτες, οδηγίες προς επίδοξους επισκέπτες.

http://www.acropolisofathens.gr/intro/index.html


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.