Αρχική Famous Parents Κέλλυ Κελεκίδου: Είχα πάρει 36 κιλά στην εγκυμοσύνη μου

Κέλλυ Κελεκίδου: Είχα πάρει 36 κιλά στην εγκυμοσύνη μου

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε εκτενώς για τις οικογενειακές στιγμές που περνά μαζί με το σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη αλλά και τον γιο τους που όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα ήρεμο παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες. «Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στον μικρό. Είναι ήρεμος και κοινωνικός». Η τραγουδίστρια μιλώντας για την οικογένειά της και πώς περνούν τις ημέρες τους αποκάλυψε πως στο σπίτι έχουν καθημερινά απόκριες. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως στο σπίτι ντύνονται συνέχεια με στολές και κάνουν διάφορες πλάκες. Όταν η Ελένη Μενεγάκη είπε στην καλεσμένη της πως όλα τα παιδιά μεταμφιέζονται η τραγουδίστρια της απάντησε: «Κι εμείς ντυνόμαστε. Εγώ ντύνομαι πριγκηπέσα κι ο Νίκος Hulk».

Εκτός των άλλων, η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνής της αποκαλύπτωντας ότι «Στον όγδοο μήνα ανέβαινα στη ζυγαριά και είχα πάει στα 73 κιλά, μου έλεγαν στον ένατο τα παίρνεις όλα, γιατί κάνεις κατακρατήσεις. Κάποια στιγμή έφτασα τα 74 κιλά, λέω: «Τώρα δεν υπάρχει η ζυγαριά», αλλά το περνούσα ωραία, δεν με ενδιέφερε. Έψαχνα του Νίκου παντελόνια τζιν να φοράω, τα κατέβαζα και κάτω από την κοιλιά»…. «Τον ένατο μήνα δεν μπορούσα να δω τα πόδια μου, από το στήθος και την κοιλιά. Δεν είχα πόδια από ένα σημείο και κάτω!».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.