Αρχική InfoMommy Συμβουλές Καθαρίστε τα τζάμια εύκολα, γρήγορα και οικολογικά

Καθαρίστε τα τζάμια εύκολα, γρήγορα και οικολογικά

Οι δουλειές του σπιτιού είναι στην ημερήσια διάταξη κάθε νοικοκυράς που σέβεται τον εαυτό της. Όταν όμως στο σπίτι υπάρχουν παιδιά, πάντα εγκυμονούνται κίνδυνοι για την ασφάλειά τους όταν στο χώρο υπάρχουν καθαριστικά υγρά. Εάν ψάχνετε έναν εύκολο, γρήγορο και πάνω απ΄ όλα οικολογικό τρόπο να καθαρίσετε τα τζάμια δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις κάτωθι συμβουλές και να παρασκευάσετε το δικό σας καθαριστικό.

Υλικά:

2 λεμόνια
λευκό ξύδι
μπουκάλι με ψεκαστήρα
μαχαίρι κουζίνας
νερό

Στύψτε τα λεμόνια, αφαιρέστε τα κουκούτσια και βάλτε το χυμό στο μπουκάλι με τον ψεκαστήρα. Προσθέστε το ξύδι μέχρι να γεμίσει σχεδόν το μπουκάλι. Γεμίστε το υπόλοιπο μπουκάλι με νερό και ανακινήστε.
Το λεμόνι θα απολυμάνει και θα δώσει ευχάριστη μυρωδιά στα τζάμια ενώ το ξύδι θα βοηθήσει να φύγουν οι λεκέδες και οι δαχτυλιές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.