Αρχική InfoMommy Συμβουλές Καθημερινή έκθεση στον ήλιο για γερά οστά!

Καθημερινή έκθεση στον ήλιο για γερά οστά!

Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο για διάστημα 20 λεπτών χωρίς αντηλιακή προστασία είναι ικανή να τονώσει τα αποθέματα βιταμίνης D του οργανισμού και να ενισχύσει τα οστά.

Οι αμφιλεγόμενες αυτές συμβουλές προέρχονται από μια έκθεση βρετανών γιατρών και αντικρούουν τις γενικές οδηγίες και τις καμπάνιες δημόσιας υγείας, οι οποίες καλούν τον κόσμο να αποφεύγει τον ήλιο κατά τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας και να εφαρμόζει πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Στη Βρετανία βεβαίως η ηλιακή ακτινοβολία είναι περιορισμένη σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι και οι Ελληνες εμφανίζουν συχνά έλλειψη βιταμίνης D.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.