Και για νεράκι, πιείτε Ζαγοράκι

Η αξία του νερού στον ανθρώπινο οργανισμό είναι σε όλους γνωστή, πόσω μάλλον στα παιδιά που αναπτύσσονται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν συνηθίσει να πίνουν νερό και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους γονείς ώστε να τους το θυμίζουν διαρκώς. Τώρα, όμως, απ΄ ό,τι φαίνεται τα πράγματα θα αλλάξουν. Τα παιδιά δεν πρόκειται πλέον να ξεχάσουν τη μοναδική απόλαυση που μπορεί να προσφέρει η πιο ανεπιτήδευτη γεύση, αυτή του νερού. Το παιδικό νερό ΖΑΓΟΡΑΚΙ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών «Μπομπ Σφουγγαράκη», το νέο ΖΑΓΟΡΑΚΙ, ήρθε με σκοπό να δροσίσει και ταυτόχρονα να διασκεδάσει τα παιδιά.

Το ΖΑΓΟΡΑΚΙ διατίθεται σε συσκευασίες των έξι τεμαχίων, σχεδιασμένες για να φέρουν τα παιδιά κοντά στο νερό και τις αξίες του, με ευχάριστο τρόπο. Έξι μικρά μπουκάλια με κίτρινα καπάκια, χωρητικότητας 0,330 ml., διαθέτουν έξι διαφορετικά θέματα ετικέτας με το Μπομπ και τους φίλους σε απίστευτες περιπέτειες, καλώντας τα παιδιά να τα ανακαλύψουν!
Η ετικέτα στο πίσω μέρος κάθε μπουκαλιού κρύβει ξεχωριστές εκπλήξεις, με ευχάριστα δημιουργικά παιχνίδια, όπως λαβύρινθους, γρίφους διαφορών και ερωτήσεις για το πόσο καλά γνωρίζουν οι μικροί φίλοι τη ζωή στο «Βυθό του Μπικίνι».

Πλέον οι ώρες στο σχολείο, στις εξωσχολικές δραστηριότητες αλλά κυρίως στο παιχνίδι, την αγαπημένη ασχολία των παιδιών, θα είναι γεμάτες από δροσιά και κέφι, μαζί με το Μπομπ Σφουγγαράκη και την απίθανη παρέα του.
Το νεράκι ΖΑΓΟΡΑΚΙ ήρθε για να ενθουσιάσει τα παιδιά με την ιδιαίτερη εμφάνισή του και να τα παρασύρει στο μαγευτικό κόσμο του νερού!