Αρχική Νέα Και στα σούπερ μάρκετ το βρεφικό γάλα

Και στα σούπερ μάρκετ το βρεφικό γάλα

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ και άλλων καταστημάτων λιανικής πώλησης θα μπορούν να βρίσκουν το βρεφικό γάλα οι μαμάδες από τη νέα χρονιά, αφού τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας ανακοίνωσαν το "σπάσιμο" του μονοπωλίου των φαρμακείων στην πώληση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση προβλέπεται ότι η τιμή του βρεφικού γάλακτος θα πέσει στα 16-19 ευρώ, από 20-23 ευρώ που πωλείται σήμερα στα φαρμακεία.

Ωστόσο και πάλι το βρεφικό γάλα θα είναι αρκετά ακριβότερο σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε. Για παράδειγμα γάλα που στην Αγγλία πωλείται προς 11 ευρώ στη χώρα μας διατίθεται στην τιμή των 19 ευρώ.

Η απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων αναμένεται να κυρωθεί το επόμενο διάστημα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.