Και τα ρέστα… παγωτό!

Καλοκαιρινές στιγμές απόλαυσης με τι συνδέονται; Πάντα με την αγαπημένη μας γεύση παγωτού. Κι επειδή τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει τις επιδρομές… στα ψυγεία με τα παγωτά, η Nestle έχει να προτείνει απολαυστικές στιγμές που δεν κοστίζουν. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι θα έρθουμε αντιμέτωποι με νέες ολοκληρωμένες προτάσεις οικονομικών προϊόντων στα πράσινα ψυγεία Nestlé και όχι μόνο…! Τι λέτε, τέλειο δεν ακούγεται;

Η Nestlé προσαρμόζεται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων καταναλωτών, διευρύνοντας την οικονομική σειρά των αγαπημένων μας γεύσεων. Με το γνωστό νόμισμα και την ειδική σήμανση «και τα ρέστα…παγωτό!» μια πλήρης γκάμα παραδοσιακών και νέων γεύσεων σε προσιτή τιμή μας περιμένουν φέτος και σε ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία να τα δοκιμάσουμε, υποδεχόμενοι με καλύτερη διάθεση το καλοκαίρι!
Στην ήδη επιτυχημένη γκάμα των κλασσικών και πολύ αγαπημένων παγωτών της οικονομικής σειράς της Nestlé, έρχονται να ενταχθούν νέες υπέροχες προτάσεις ξεκινώντας από μόλις €0.50!
Οι μικροί φίλοι θα ενθουσιαστούν με τη νέα παιχνιδιάρικη καινοτομία «Pirulo Jungly», και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με μια νέα πολυσυσκευασία Magnum Bite σε 2 γεύσεις.