Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Καλά κρυμμένα μυστικά

Καλά κρυμμένα μυστικά

Η Αντιγόνη χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κόσμος της καταρρέει.
Η Νικόλ γνωρίζει ξαφνικά την άγνωστη ως τότε γιαγιά της και ένα κουβάρι από μυστικά αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά της. Μυστικά καλά θαμμένα στο παρελθόν, φυλαγμένα από τους ανθρώπους και το χρόνο, αποκαλύπτονται και συγκλονίζουν τα δυο κορίτσια δίνοντας απαντήσεις στα άλυτα ως τότε ερωτήματά τους. Οι ισορροπίες αλλάζουν και οι σχέσεις των κοριτσιών με το οικογενειακό τους περιβάλλον μπαίνουν σε νέα βάση.

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της φιλίας
και τη βαθύτερη ανάγκη κάθε ανθρώπου να γνωρίζει το παρελθόν του.

Εκδόσεις: Κέδρος
Συγγραφέας: Θεοδώρα Γεωργακούδη

Από 13 ετών,
ISBN: 978-960-04-4166-6,
σελ. 248,
τιμή: 10 €,
Μάιος 2011

Ας γνωρίσουμε τη συγγραφέα
Η Θεοδώρα Γεωργακούδη μικρή ήθελε να γίνει ιδιωτική ντετέκτιβ. Καθώς δεν υπήρχε η ανάλογη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, σπούδασε παιδαγωγικά, αλλά βρέθηκε να εργάζεται σε τράπεζα. Όταν τα πολλά δάνεια των ανθρώπων απειλούν να της σκοτεινιάσουν τον ήλιο, κάθεται και γράφει ένα βιβλίο. Εξακολουθεί να θέλει να γίνει ντετέκτιβ όταν μεγαλώσει.
Το Καλά κρυμμένα μυστικά είναι το τέταρτο βιβλίο της. Και τα τρία προηγούμενα βιβλία της έχουν βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (από τις Εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το Έναν άντρα για τη μαμά).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.