Καλές βουτιές με υπέροχα μαγιό

Η αναζήτηση του φετινού μαγιό μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει, αλλά σίγουρα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις must αγορές. Πάνω στην ώρα επομένως για να δώσουμε τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές που θα σας οδηγήσουν στην επιλογή του μαγιό που θα στρέψει τα βλέμματα επάνω σας σε όποια παραλία εμφανιστείτε.

Φέτος λοιπόν, οι τάσεις προστάζουν να ξεχάσουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το μίνιμαλ στο μαγιό μας. Είτε πρόκειται για μπικίνι είτε για ολόσωμο. Ξεχνάμε επίσης τα ουδέτερα σχέδια και χρώματα.


Τι επιλέγουμε λοιπόν; Οτιδήποτε τολμηρό, έντονο και μεγαλοπρεπές. Τα μαγιό τoυ 2011 αποπνέουν αέρα υψηλής αισθητικής και λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε designer ρούχα.
Ολόσωμα με ζώνες και λεπτομέρειες που προκαλούν αίσθηση με τις ultra θηλυκές γραμμές τους, πλεκτά μπικίνι σε 60΄s στιλ, πολύ τολμηρά κοψίματα που τυλίγουν το γυναικείο και αναδεικνύουν κάθε όμορφη καμπύλη με αποκορύφωμα όλων τα έντονα χρώματα που αναζητούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σε όλη αυτή την πανδαισία.
Εμείς σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια κομμάτια, με βάση τα οποία μπορείτε να “χτίσετε” την γκαρνταρόμπα της παραλίας.Σε αυτή βέβαια θα βρουν τη θέση τους πουκάμισα, μάξι φούστες και φίνα γυαλιά για super glam καλοκαιρινές εμφανίσεις.