Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Καλοκαίρι με αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά στον Βύρωνα (18/6-27/7)

Καλοκαίρι με αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά στον Βύρωνα (18/6-27/7)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου. Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη γνώση, όπως: ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χαντ-μπωλ, γυμναστική, παραδοσιακός και σύγχρονος χορός, εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και προβολή ταινιών. 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, χωρίζεται σε τρεις περιόδους: η πρώτη είναι 18- 29 Ιουνίου, η δεύτερη είναι 2-13 Ιουλίου και η τρίτη 16-27 Ιουλίου.
Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 11 μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουνίου εγγραφές θα πραγματοποιούνται και το απόγευμα, από τις 5 μέχρι τις 8.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210- 7609340-350   


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.