Αρχική Νέα Καλοκαίρι στο AVENUE!

Καλοκαίρι στο AVENUE!

Καλοκαιρινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους από το Εμπορικό Κέντρο AVENUE! Φέτος, από τις 16 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, στη νέα μικρή πλατεία του AVENUE, δίπλα από το Jumbo, θα πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις και κατασκευές με οικολογικό χαρακτήρα μέσα από τις οποίες τα παιδιά διασκεδάζουν και ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον.

“Κοτοπειρατές” και “λαγοκουρσάροι”, η “κυρία ντομάτα”, η διαμαρτυρία της Μεσογείου και η απαίτηση των πουλιών και των λουλουδιών να σωθεί το δάσος είναι μερικά από τα θέματα που θα εμπνεύσουν μικρούς και μεγάλους!

Ακόμη, τα παιδιά θα κατασκευάσουν ντοματούλες και κοσμήματα από ζυμάρι, το δίχτυ του ψαρά, πουλιά, δένδρα και πολλά ακόμη αντικείμενα από οικολογικά υλικά.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων: Πέμπτη 16 Ιουνίου, Τρίτη 21 Ιουνίου, Πέμπτη 23 Ιουνίου, Τρίτη 28 Ιουνίου, Πέμπτη 30 Ιουνίου και Τρίτη 5 Ιουλίου, 5 μ.μ.- 8μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.