Αρχική Νέα Καλοκαιρινά Εργαστήρια στην Πύρνα

Καλοκαιρινά Εργαστήρια στην Πύρνα

Υπέροχα παιδικά εργαστήρια, πρωτότυπα και δημιουργικά εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών και δίνουν τη δυνατότητα για διασκέδαση και παιχνίδι.

16, 17, 18, 21, 22, 23, 24 Ιουνίου 11.30-13.30 Καλοκαιρινά Παιχνίδια με τη Ζωγραφική
Μέσα από εικαστικά παιχνίδια τα παιδιά ανακαλύπτουν τα πολλά πρόσωπα της τέχνης, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν διάφορα υλικά και τεχνικές ζωγραφικής και γνωρίζουν ιστορίες της τέχνης και των πολιτισμών. Σε συνεργασία με το παιδικό εργαστήρι ζωγραφικής Μπλε Τελεία (www.bleutelia.com). Το παιχνίδι επιμελείται η Αιμιλία Μπαντούνα, ζωγράφος και εκπαιδευτικός τέχνης.

Το εργαστήρι ζωγραφικής απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών. Τιμή συμμετοχής: €110, δύο αδέλφια €200. Εγγραφές μέχρι τέλος Μαΐου.
Πραγματοποιείται στην Πύρνα, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά. Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. 210-6230913.

Πέμ. 17 & Παρ. 18 Ιουνίου. 16.00-18.30 Τα Παιδιά Μαθαίνουν τις Πρώτες Βοήθειες
Τα παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο και μέσα από παιχνίδια πώς να αποφεύγουν και πώς να αντιμετωπίζουν αιφνιδιαστικές καταστάσεις, όπως μικροτραυματισμούς, τσιμπήματα, ηλίαση, πνιγμό, έγκαυμα. Από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών (Τμήμα Αθηνών) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Γιώργος Μόσχοβος, Νοσηλευτής και Ιωσήφ Ντουμάνης, Εθελοντής Σαμαρείτης, Εκπαιδευτές Σχολής Σαμαρειτών.

Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Πραγματοποιείται στην Πύρνα, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά.
Τιμή συμμετοχής: €30, δύο αδέλφια €50. Εγγραφές μέχρι τέλος Μαΐου. Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. 210-6230913.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.